Competent

Wanneer heb je voor het laatst iets nieuws geleerd? Denk je nog wel eens na over het volgen van een opleiding? Of het werk dat nou wel of niet van je vraagt, het voor jezelf goed om geïnteresseerd te blijven in je werk en werkomgeving. Lees eens vaktijdschriften, kijk eens naar een documentaire over de ontwikkelingen in de foodbranche of praat eens met een collega hierover. Er zijn een heleboel dingen die je zelf al kan doen.

Exclusief voor medewerkers onder de cao-GIL heeft Expeditie Fit een afspraak met GoodHabitz gemaakt waardoor jij je kunt blijven ontwikkelen. Er zijn wel een paar voorwaarden. Lees meer over die voorwaarden op Goodhabitz in het menu hiernaast.


Facts & Figures over opleidingen

Tony Thoeng van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft tijdens een bijeenkomst voor Ondernemingsraden in de branche een presentatie gegeven over duurzame inzetbaarheid en de overheid.

In onderstaande afbeelding staat wat de stand van de branche is als het gaat over opleidingen. Wanneer heb jij voor het laatst een opleiding gedaan? Iets nieuws geleerd? Je ergens in verdiept? Tjek dat eens bij jezelf en bedenk wat je ermee zou willen doen.