Keuzestress? Doe de GoodScan!

Ga je aan de slag met GoodHabitz, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je? Met ruim 150 trainingen zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daar hebben we iets op bedacht: de GoodScan. Met deze laagdrempelige zelftest kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn.

Ongeveer 12 minuten heb je nodig om de GoodScan te doen. In 6 rondes worden 73 vragen en stellingen op je afgevuurd, waarna je 4 zaken over jezelf te weten komt:
  1. De manier waarop je jezelf graag wilt ontwikkelen
  2. Je persoonlijkheidskenmerken
  3. Je groeikans op de GoodHabitz-trainingsgebieden
  4. De trainingen waarmee jij een mooie match hebt

Jouw persoonlijke uitslag en je proelschets krijg je direct na afloop gepresenteerd, blijven vervolgens op je persoonlijke pagina bewaard en kun je downloaden als pdf-bestand.

Hoe werkt de GoodScan?

De GoodScan gebruikt je antwoorden om via een gevalideerd algoritme en een wegingsmatrix jouw persoonlijke uitslag te genereren. Deze is gebaseerd op het competentiemodel Great Eight en het psychologische model Big Five, die beide worden afgestemd op de 8 trainingsgebieden van GoodHabitz én op iedere afzonderlijke training. Het resultaat? Een studieadvies, speciaal voor jou op maat gemaakt.


Nieuwsgierig?

Log in op GoodHabitz.com en je vindt de GoodScan direct boven in het hoofdmenu. Succes!