Tools

Aan de slag met online trainingen

In de cao-GIL zijn afspraken gemaakt over duurzame inzetbaarheid van werknemers. Hiervoor wordt ExpeditieFit, inclusief deze webiste ingezet. Onderdeel van ExpeditieFit is een deal met GoodHabitz voor alle werkenmers onder de cao-GIL bij werkgevers die zijn aangesloten bij het Sociaal fonds van de branche, te weten het FKB GIL. Dit zijn Boon, Coop, Bidfood, De Kweker, Lekkerland, Makro, Plus Retail, Sligro, Spar en Groothandel Van Tol. 

Toegang tot de trainingen van GoodHabitz

Hiervoor hebben medewerkers inloggegevens nodig voor het eigen leerportaal van de organisatie of voor het leerportaal van GoodHabitz. Inlogggevens worden door de werkgever verstrekt. Dus informeer hiervoor bij je HR- of PZ-afdeling. 

Voor managers, teams en alle individuele medewerkers

Ontwikkel je management vaardigheden
Het aansturen van een organisatie, een afdeling of een team vraagt verschillende kwaliteiten. Met de praktische online trainingen ontwikkel je jezelf in bijvoorbeeld leiderschap en het aansturen van teams. Onderwerpen die direct aansluiten op jouw dagelijkse behoefte en praktijk. 

Doe workouts met je team
Ga samen met je team of afdeling aan de slag met een ‘workout’. Een leidraad voor jou als leidinggevende om met thema’s als feedback, betrokkenheid en teamwork aan de
slag te gaan. Met WorkOuts krijg je iedere medewerker aan het leren!

Stimuleer de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers
Als leidinggevende heb je directe invloed op de ontwikkeling van medewerkers. Wijs medewerkers tijdens (jaar)gesprekken en werkoverleggen op de online trainingen van
GoodHabitz. De trainingen:

  • zijn kort, praktisch en to-the-point
  • zijn onbeperkt, overal en altijd te volgen
  • bieden de keuze om te leren door te lezen, video's te kijken of jezelf te testen

 

 

Wilt je meer weten over Expeditie Fit? Ook deelnemen?
Mail dan naar info@expeditiefit.nl

 


Klankbordsessie Expeditie Fit

Wil je in gesprek komen over Expeditie Fit en een gevoel krijgen wat er leeft in je organisatie dan is een klankbordsessie een goede manier om dat op te pakken. Dat kan op twee manieren:

Binnen je afdeling. Hierbij is het voordeel dat je het onderwerp kan bespreken in een bestaand werkoverleg. Na afloop kunnen concrete werkafspraken gemaakt worden.

Met een mix van medewerkers van verschillende afdelingen. Je kan dan varieren in afdeling, leeftijd en werkervaring. Met deze variant krijg je een completer beeld van wat er speelt binnen de hele organisatie.

Wat heb je nodig?
Placemats Expeditie Fit, beamer, stiften, flip over, fotocamera

Duur   
1.5 uur


Praatkaart voor werkgevers/leidinggevenden

In gesprek gaan over onderwerpen als bijvoorbeeld vitaliteit, motivatie en balans werk en privé vinden we vaak lastig. Logisch want we praten meestal  over het nieuws, en voetbal, maar de onderwerpen van expeditie fit zijn persoonlijk. Om je te helpen het gesprek op gang te krijgen  hebben we een handig hulpmiddel gemaakt dat je kunt gebruiken. 

Voor een goed gesprek is het prettig als je beide hebt nagedacht over wat je wil bespreken. Geef voor het gesprek je medewerkers de praatkaart mee zodat ze zich kunnen voorbereiden.